Formule 1

Oud-teambaas van Jos Verstappen: "Voor mij is Max Verstappen goed nieuws voor de Formule 1"

Uitgegeven door Daan Daniels • 22 november 2017 06:29 • Print artikel

Lewis Hamilton wacht volgend seizoen een strijd met Max Verstappen, als Red Bull de Nederlander tenminste een competitieve wagen kan geven. Dat denkt Flavio Briatore, voormalig teambaas bij Benetton met Jos Verstappen. Volgens hem had de Formule 1 een rijder als Max Verstappen nodig, die dit seizoen twee races won.

Max Verstappen Formula One


In 2018 hoopt Verstappen zijn belofte in te lossen, die van de jongste wereldkampioen aller tijden in de Formule 1. Briatore denkt dat Verstappen de strijd aan kan gaan met Hamilton. “Voor mij is Verstappen goed nieuws voor de Formule 1,” zei Briatore tegen Express Sport. “Volgend seizoen, als de wagen competitief is, zal hij er staan. Maar Mercedes is ook sterk.”Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk nu 3 maanden 50% korting en powerpromise. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen met Max Verstappen.

Formule 1 zakelijk de boeken in? Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS