Formule 1

Olav Mol: "Allemaal debielen die roepen: ze moeten praten met Red Bull over Verstappen!"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 3 december 2016 06:16

Sinds de bekendmaking van Nico Rosberg dat hij stopt met de Formule 1 is Silly Season weer op hol geslagen. Vele namen passeren de revue om het vacante stoeltje naast Lewis Hamilton in te nemen. Ook de naam van Max Verstappen valt, maar die heeft een contract bij Red Bull Racing.


"Een donderslag bij heldere hemel! Vanuit Rosbergs oogpunt is het misschien wel heel verstandig. Hij is op gelijke hoogte gekomen met zijn vader en dat blijft hij dan ook. Allebei eenmaal wereldkampioen. Ik zei het afgelopen maandag al bij Peptalk op Ziggo Sport; ik had al niet het gevoel dat hij meerdere kampioenschappen gaat pakken", zei tv-commentator Olav Mol op Ziggo over het besluit van Rosberg.

"Wat ik wél bizar vind, is dat hij teambaas Toto Wolff heeft gebeld over die beslissing, nadat ze geland waren in Frankfurt. Hij vond het toch te moeilijk om het recht in zijn gezicht te zeggen, na drie dagen van volop feesten. Wolff zegt ook: Als Nico een beslissing neemt, dan is het zwart en wit en dan heeft het geen zin om daar nog op terug te komen."

"Het meest logische is dat ze Wehrlein doorschuiven. Natuurlijk krijg je nu allemaal debielen en idioten die roepen: ze moeten met Red Bull gaan praten over Verstappen! Nou, Max heeft gewoon nog een contract tot 2019 bij Red Bull. Die vinden het echt niet tof om dat te ontbinden en Max moet het ook niet willen. Die zit daar prima en volgend seizoen kan de wereld er heel anders uitzien door de veranderingen wat betreft de auto’s."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS