Formule 1

OFFICIEEL: Aston Martin sluit Formule 1-deal met Red Bull: domper voor Force India F1

Uitgegeven door Mathijs Rietman • 17 maart 2016 08:18

Aston Martin leek na afgebroken gesprekken met Force India in 2016 niet naar de Formule 1 te komen. Op de valreep voor het start van het seizoen is daar dan toch de bekendmaking: Aston Martin keert als partner van Red Bull terug in de Formule 1. Daarmee is het Britse merk uit eindelijk toch belandt bij het team, waarmee de geruchten begonnen. Onderdeel van de overeenkomst is dat het merk op de sidepods verschijnt en het iconisch logo op de neus van de auto. Daarmee is Aston Martin na lange afwezigheid, de jaren 1959 en 1960, teruggekeerd in de Formule 1.


Met de deal gaat het Britse merk ook op in de Formule 1 het gevecht aan met merken als Ferrari en McLaren.

Aston Martin CEO Andy Palmer en marketing en communicatie directeur Simon Sproule zijn geen onbekenden voor Red Bull. Zij brachten eerder de sponsordeal tussen Infinity en het team van de sportdrankengigant tot stand.



De beste dagdeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe dagaanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag! Kijk HIER of er iets bijzit voor je!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS