Formule 1

Nu al terminale pech voor Sebastian Vettel? Mogelijke grid-penaltty op komst

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 30 juni 2016 16:58

Sebastian Vettel zijn Formule 1 weekend is Oostenrijk is slecht begonnen, terwijl hij nog geen meter gereden heeft. Ferrari vermoedt dat de versnellingsbak van de Duitser terminaal beschadigd is en dat hij de race in Oostenrijk dus niet kan volbrengen met deze bak. Verschillende bronnen vanuit Oostenrijk kwamen met dit verhaal. Ferrari probeert nog wel het beste van de situatie te maken.


De Scuderia zal op vrijdag een beslissing nemen of er een wissel moet plaatsvinden. Als dit zo is, dan wordt Vettel vijf plaatsen teruggezet op de grid. De Duitser heeft dit jaar nog geen enkele race gewonnen, een straf zou zijn kansen voor een overwinning op zondag zeker geen goed doen. In Rusland kreeg Vettel ook al een penalty voor een versnellingsbak wissel.

Kijk de GP van Oostenrijk op de Red Bull Ring: Overstappen op Ziggo Sport, voordelig bellen, download- en uploadsnelheid, meer snelheid internet en gratis Formule 1!
Ziggo voert een snelheidsverhoging door voor de Ziggo Pakketten met Connect Max. De snelheid van deze nieuwe pakketten gaat omhoog van 200Mbit/s naar 300Mbits/s download- en 30 Mbit/s uploadsnelheid. Stap nu over op Alles-in-1 van Ziggo met supersnel internet, Replay TV, Ziggo Sport en voordelig bellen. Dit seizoen zijn alle Formule 1-races rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo klanten op kanaal 14.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS