Formule 1

Nog vier races te gaan en nog zes stoeltjes vrij. Wie rijdt er in 2018...?

Uitgegeven door Daan Daniels • 11 oktober 2017 12:59 • Print artikel

Er zijn in het huidige seizoen nog vier races te verrijden. Met een schuin oog wordt er ook alweer gekeken naar 2018. Niet alleen naar de wagens en de aanpassingen die nodig zijn om een goede wagen weer op de grid te krijgen, maar ook naar wie er achter het stuur gaan zitten. Officieel zijn er nog zes stoeltjes vrij.
Bij McLaren is de verwachting dat Fernando Alonso alsnog bij gaat tekenen voor een jaar.

null


Marcus Ericsson en Pascal Wehrlein rijden dit jaar rond in de Saubers, maar of dat ook volgend seizoen zo is? Men gaat er van uit dat vanwege de sterke banden met Ferrari, Charles Leclerc een van de stoeltjes gaat krijgen. Maar dan moet er een van de huidige rijders geslachtofferd worden. Mogelijk Wehrlein, vanwege zijn sterke banden met Mercedes is de verwachting dat hij daar weer ergens opduikt.

Bij Williams is Lance Stroll zeker. Om het plekje van Felipe Massa over te nemen zijn Paul di Resta en Robert Kubica in een fikse strijd verwikkeld. En dan heb je nog Toro Rosso. Normaal gesproken pakt Pierre Gasly het ene stoeltje, maar wie de andere? Daniil Kvyat? Of een andere coureur met een superlicentie? De komende weken zal het verder duidelijk worden wie we in 2018 op de F1 grid gaan zien.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS