Formule 1

'Nico Rosberg zou kunnen terugkeren in de Formule 1'

Uitgegeven door Bas Kaligis • 11 juni 2017 14:09

MONTREAL - Nico Rosberg zou zijn comeback in de Formule 1 kunnen maken. Dat zegt zijn voormalige teambaas bij Mercedes Toto Wolff. Rosberg nam vorig jaar plotseling afscheid van de koningsklasse van de autosport nadat hij wereldkampioen was geworden.

Nico Rosberg Mercedes Grand Prix Formule 1


"Ik zou niet verbaasd zijn als we Nico op een dag voor Ferrari zien racen", aldus Wolff. "Hij is nog maar 31. Hij is nog steeds jong. Misschien verandert hij nog van gedachte. Ik weet het niet."

Wolff denkt daarentegen niet dat hij in de voetsporen van Fernando Alonso zal treden door deel te nemen aan races zoals de Indianapolis 500, zoals de Spanjaard twee weken geleden deed. "Nico kennende, zal hij daar zijn geluk niet gaan beproeven. Het is een riskant avontuur."

Start F1 GP Spa Francorchamps


Heb je ook zo'n zin om de auto's in het echt te zien. Wil jij ook erbij zijn? Wacht dan niet te lang met boeken, want de mooie plaatsen worden in snel tempo geboekt. Op is op! Kijk HIER voor alle informatie over alle mogelijkheden qua tickets naar de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS