Formule 1

Neefje Gerhard Berger van de knalroze DTM-auto naar de roze Formule 1-bolide?

Uitgegeven door Wim Boekel • 9 november 2017 03:13

Het neefje van Gerhard Berger, Lucas Auer, lijkt nu toch een voet aan de grond te krijgen in de Formule 1. De DTM-coureur van Mercedes, testte al voor Force India. Het team heeft de roze kleur van het Oostenrijkse BWT op de auto staan en dat is ook een persoonlijk sponsor van de 23-jarige Auer.

Force India


De coureur, waarvan zijn moeder de zus is van Gerhard Berger, wordt volgend jaar de reservecoureur bij het Indiase team zo meldt het Duitse Auto Bild. Volgens het Duitse magazine gaat Auer de rol delen met de Mercedes-junior en kersverse GP3-kampioen, George Russell.

Auto Bild meldt tevens dat Sauber haar nieuwe coureurs in Brazilië gaat aankondigen. Het is al bekend dat Ferrari Academy-coureur, Charles Leclerc de vrije training op vrijdag gaat rijden. De Monegask wordt genoemd als nieuwe teamgenoot van Marcus Ericsson. Dat betekent dat Mercedes-protegé, Pascal Wehrlein met lege handen staat. De Duitser is echter nog in de race voor een stoeltje bij Williams, dat vrijgekomen is na de aankondiging van Felipe Massa dat hij met pensioen gaat. “Ik heb geen deadlines”, reageerde Wehrlein. “Het was ook altijd vrij laat in de laatste twee jaar, dus ik hoop dat we wat kunnen vinden en een contract tekenen voor volgend jaar. Dan ben ik blij.”



Nog maar één dag voor de volgende trekking van de Staatsloterij. Vergeet hem niet weer en pak je kans. Kijk HIER eens vrijblijvend voor meer informatie.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS