Formule 1

Naar Max Verstappen kijken bij opa Frans Verstappen op nieuwe locatie

Uitgegeven door Bas Kaligis • 10 mei 2015 08:28

Max Verstappen in een raceambiance op grote TV-schermen kijken. Dat kan bij opa Frans Verstappen in Montfort, maar door de groeiende drukte is men verhuisd van de bestaande locatie naar een grotere plek in Montfort. Slechts 150 meter verderop bij Dancing Housmans. Daar is in een prachtige zaal plaats voor ongeveer 800 man om alle Grands Prix live op groot scherm te volgen.


"Ik moet je even vertellen dat de uitzendingen niet meer bij ons doorgaan, maar 150 meter verderop bij Dancing Housmans, wel onder begeleiding van de familie Verstappen. Het is een prachtige locatie met een heel groot scherm en een hele grote parkeerplaats", zei opa Frans Verstappen tegenover RaceXpress.nl.

"De drukte wordt te groot en we moeten denken om de verkeersveiligheid en onze ijssalon moet los staan van de Formule 1, want anders kunnen wij het niet hendelen. Het moet ook gezellig blijven en bij de familie Housmans (DANCING) IS HET MET ONS HEEL GEZELLIG", benadrukt Frans Verstappen . En dat het gezellig is weten wij! Dus mocht je je vervelen en de races eens willen zien in een te gekke ambiance, ga dan volgas naar Montfort.

Dancing Housmans
Adres is: Stationsweg 1 6065EG Montfort.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS