Formule 1

Na Max Verstapppen heeft ook Stoffel Vandoorne zijn eigen tribune met de F1 op Spa-Francorchamps

Uitgegeven door Wim Boekel • 2 juni 2017 13:16

Tijdens de Grand Prix van België kunnen de fans van Max Verstappen al vanaf zijn eigen tribune de Red Bull-coureur toejuichen. Dat is dit jaar ook mogelijk voor de fans die Stoffel Vandoorne willen toejuichen. Ook de Belg krijgt zijn eigen tribune in Spa. De tribune komt aan de buitenkant bij Stavelot. De plek waar de auto’s op snelheid richting Blanchimont, waar Verstappen in 2014 nog een mooie inhaalactie plaatste.

Stoffel Vandoorne


“Sinds mijn bevestiging van de aanstelling als fulltime coureur voor McLaren-Honda, begon ik te denken over mijn eerste F1 Grand Prix in Spa-Francorchamps”, vertelde de coureur tegenover F1i. “Het is een fantastisch gevoel te weten dat ik ga racen in de Formule 1 op het circuit van Spa-Francorchamps en het is een droom waar ik al mijn volledige racecarričre naartoe aan het werken ben. Ik kijk er naar uit om de fans en supporters te verwelkomen naar de Stoffel Vandoorne-tribune, te laten genieten van de Grand Prix en samen deze droom te beleven.”

Wil je ook naar de Grand Prix van België? Kijk dan HIER voor meer informatie over tickets voor de Formule 1 GP van België!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS