Formule 1

MV Agusta en Lewis Hamilton werken samen voor een nieuw modelontwerp

Uitgegeven door Bas Kaligis • 9 september 2017 12:19 • Print artikel

Na het grote succes dat de Dragster RR LH, die een paar uur na de lancering uitverkocht was, hebben motorenproducent MV Agusta en Mercedes-coureur Lewis Hamilton gewerkt aan een ander spannend project. Hamilton ontwerpt een gloednieuw model.

Lewis Hamilton MV Agusta


Giovanni Castiglioni - MV Agusta Motor-president stelt: "Ik heb Lewis een paar jaar geleden ontmoet toen hij onze customer care op een heel bescheiden manier vroeg om een speciale motor. Na enkele machines voor Lewis te hebben ontwikkeld, hebben we onze gezamenlijke passie omgezet in een partnership met de creatie van de Dragster RR LH als gevolg. Ik ben erg enthousiast en trots om deze samenwerking voort te zetten, waarbij de nieuwe MV Agustas, mede ontworpen door Lewis, de volgende maand op de markt komt."

Lewis Hamilton: "Ik ben heel blij mijn partnerschap met MV Agusta voort te kunnen zetten. Ik hou van het werken met Giovanni en de jongens bij MV Agusta. Hun passie voor engineering en aandacht voor detail zorgt voor prachtige, origineel uitziende motoren. Mijn projecten met MV Agusta zijn een geweldige manier om mijn liefde voor motoren te combineren met mijn interesse voor creatieve ontwerpen. Ik ben dus zeer nauw betrokken geweest bij het CRC (Castiglioni Research Department) designteam."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS