Formule 1

Mis niets! Formule 1 GP van China met Max Verstappen; live-streaming, pay-per-view en live-beelden

Uitgegeven door Bas Kaligis • 15 april 2018 04:41 • Print artikel

Zorg dat je helemaal niets mist van de Formule 1 met Neerlands hoop Max Verstappen in zijn Red Bull RB14! Live-streaming en live-beelden! Ook dit jaar zijn alle Formule 1-races met Max Verstappen rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo-klanten op kanaal 14. De volgende race op de F1-kalender is de Grand Prix van China. Wat kan Max Verstappen presteren op het Shanghai International Circuit? Prepareer je nu voor de Formule 1 op Ziggo Sport Totaal of Ziggo pay per view! Volg Max Verstappen vanuit verschillende cameraposities tijdens de Formule 1 Grands Prix. HIER het hele weekend Formule 1 live-streaming met Max Verstappen en Ziggo Sport Totaal.

Ziggo Sport Totaal Max Verstappen razendsnel internet en de Formule 1

Ziggo F1 heeft speciaal voor de snelle beslisser een razendsnelle aanbieding. Bestudeer eens de voordelen en mogelijkheden van de pakketten van Ziggo F1. Stap over op Ziggo Sport en mis niets van Max Verstappen en de Formule 1.

Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZPer heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk nu 6 maanden 50% korting. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen.

Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

Het laatste nieuws over Max Verstappen en de Formule 1

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS