Formule 1

Michael Schumacher: Monster

Uitgegeven door Casper Bekking • 14 maart 2010 11:03

Het energiedrankenmerk Monster Energy heeft bekendgemaakt een samenwerking te zijn gestart met het Mercedes GP F1 Team. Het logo van Monster was afgelopen seizoen al te zien op de helm van Brawn GP-coureur Jenson Button, en is dit weekend te bewonderen bij Michael Schumacher en Nico Rosberg. Beide rijders hebben de merknaam prominent op hun helm en raceoverall staan. De energiedrankengigant is bezig met een wereldwijde promotiecampagne en sponsort ook diverse andere spectaculaire sporten.


"We zijn blij Monster Energy bij de start van ons seizoen te mogen verwelkomen", gaf Mercedes GP CEO Nick Fry aan. "Vorig jaar boekte Monster de eerste successen in de Formule 1 en we zijn zeer blij dat ze ons gekozen hebben om de samenwerking met de sport voort te zetten. Met het logo prominent op de helmen van onze rijders heeft Monster een goed platform voor een wereldwijde bekendheid. We kijken uit naar de samenwerking gedurende het seizoen 2010."

Mark Hall, president van Monster Energy, voegde daar aan toe: "Wij houden ons bij Monster Energy niet in. Na het succes van de sponsoring van huidig wereldkampioen Jenson Button zijn we blij weer een stap gemaakt te hebben en onze betrokkenheid in de F1 te hebben vergroot. Mercedes GP heeft een ontzettend spectaculaire line-up met Rosberg en zevenvoudig wereldkampioen Schumacher. Zij zullen ongetwijfeld de bekendheid van Monster doen vergroten. De competitieve benadering van dit team past perfect bij Monster."

Monster Energy sponsort diverse motorische sporten waaronder de brute Hummer van Robby Gordon in de Dakar Rally.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS