Formule 1

Mercedes bevestigt vertrek Paddy Lowe, maar nog niet direct aan de slag bij Williams

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 januari 2017 19:18 • Print artikel

Paddy Lowe vertrekt bij Mercedes. Dat heeft de Formule 1-renstal dinsdagavond bekend gemaakt. Lowe was de afgelopen jaren actief als technisch directeur bij Mercedes en maakte de succesvolle jaren mee.

Paddy Lowe weg bij Mercedes

“Paddy vormde een belangrijk deel van ons succes de afgelopen drieënhalf jaar en we danken hem voor zijn bijdrage aan dit bijzondere hoofdstuk in de historie van Mercedes”, liet Toto Wolff optekenen. “Succes in de F1 draait niet om eenlingen, maar hoe sterk je als geheel bent. We hebben het talent bij het team om het succes van de afgelopen paar seizoenen voort te kunnen zetten."

Lowe zal de komende tijd nog niet voor een andere renstal werken, maar hij wordt sterk gelinkt aan Williams en kan daar dan de rol van teambaas op zich nemen. Tegelijkertijd wordt er nog gewacht op het nieuws dat Valtteri Bottas de overstap van Williams naar Mercedes gaat maken. Het lijkt erop dat de Britse directeur onderdeel van de deal gaat worden om de Fin los te peuteren als vervanger van Nico Rosberg.Formule 1 zakelijk opvoeren? Heeft u een eigen bedrijf? Kijk dan eens voor Ziggo Zakelijk inclusief de Formule 1 met Ziggo Sport om dit te boeken op uw zaak? Vraag HIER vrijblijvend Ziggo Zakelijk Direct Advies

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS