Formule 1

McLaren ontkent de kleur van de nieuwe livery: "Stop met de geruchten"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 17 februari 2017 15:46 • Print artikel

McLaren ontkent dat het geheim omtrent de oranje gekleurde livery voor 2017 al ontdekt is. Teambaas Eric Boullier bevestigde wel dat het Honda-aangedreven team van kleur verandert. Een woordvoerder ontkent echter dat de beelden die op internet circuleren gelekt zijn. "We hebben deze valse MCL 32 plaatjes gezien", zei Boullier op Twitter. "Het is niet onze auto. Men moet iets langer wachten voor de echte."Het was een drukke winter voor McLaren. Voormalig directeur Ron Dennis verliet het team en zijn opvolger Zak Brown heeft al gewaarschuwd dat het team geen race zal winnen in 2017. "Let niet op alles wat gepubliceerd wordt, zei Boullier tegen de Spaanse krant Marca. Er gaan geruchten dat McLaren een technische verrassing in petto heeft voor 2017. "Er zijn geen verrassingen, het team heeft gewoon goed werk geleverd, stop met het praten over geruchten", aldus de Fransman.
Boullier geeft wel toe dat het commentaar van Brown enigszins op waarheid berust.

"McLaren is klaar om te winnen, maar Honda misschien niet, we hebben de motor al gestart en de verwachtingen zijn altijd hoog", zei Boullier.

Ondertussen gaat het gerucht dat Scuderia Toro Rosso zei een nieuwe livery heeft voor het seizoen 2017. "Nee ik weet niet of het oranje is", grapte Tobias Gruner van het Duitse Auto Motor und Sport op twitter. Het gerucht gaat dat de auto lichtblauw zal zijn, om zo de suikervrije drank van Red Bull te promoten.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS