Formule 1

McLaren F1 krabbelt omhoog en ruikt kansen: "Monaco zou ons goed moeten liggen"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 8 mei 2016 11:08

McLaren Honda F1 lijkt stukje bij beetje op te krabbelen. Het team kende in 2015 een dramatisch seizoen, maar dit seizoen gaat het een stuk beter, al is het nog steeds niet wat je van McLaren mag verwachten. In Rusland gingen de mannen uit Woking erg goed, wat verrassend was aangezien de baan in Sochi veel lange rechte stukken had. Dat is niet voordelig voor de Honda motor. Op een circuit Monaco zou McLaren dus kans moeten maken op veel punten, maar McLaren wil niet te positief op de zaken vooruit lopen.


Teambaas Eric Boullier vertelde het volgende aan Motorsport.com: “Ik weet niet hoe het straks zal gaan in Barcelona, ik wil geen verwachtingen scheppen. Maar Monaco, waar we daarna naartoe gaan, zou ons goed moeten liggen, al kan die race ook erg onvoorspelbaar zijn.”



De beste dagdeals met grote kortingen! Elke dag nieuwe dagaanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag! Kijk HIER eens vanuit je luie stoel of er iets bijzit voor je!!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS