Formule 1

Max Verstappen wordt op de proef gesteld: “Tot nu toe heb ik niet het snelste pakket gehad"

Uitgegeven door Bart • 20 maart 2018 07:04 • Print artikel

Max Verstappen heeft maar één doel en dat is wereldkampioen in de Formule 1 worden. Of dat dit jaar al gaat lukken is de vraag. Lewis Hamilton en Sebastian Vettel zullen geduchte tegenstanders zijn. “Als ik de snelste auto heb, word ik wereldkampioen!”

Max Verstappen


“Als ik de snelste auto heb, word ik wereldkampioen”, zegt de Red Bull-coureur in The Guardian. “Je hebt de snelste auto nodig en tot nu toe heb ik nog niet het snelste pakket gehad.”

Red Bull had tussen 2010 en 2013 de snelste auto en pakte vier keer op rij met Vettel de wereldtitel. “Misschien hebben we dit jaar een geweldige auto. Maar het heeft ook tijd nodig.” Vorig jaar werd zijn geduld flink op de proef gesteld. “Soms word je inderdaad flink teleurgesteld. Maar dan herinner ik mezelf eraan nooit op te geven.”

In de laatste zes races van vorig jaar eindigde Verstappen in de top 5 en boekte hij twee overwinningen. “Ik hoop dat we nog beter kunnen dan dat. Ik ben tevreden over onze ontwikkeling en zullen in Melbourne zien waar we staan.”Ziggo zendt in Nederland de Formule 1 Grands Prix uit. Zorg dat je tijdig alles geregeld hebt. Wil je Max Verstappen ook volgen in de Formule 1? Kijk dan eens naar het voordelige pakket: Ziggo Alles-in-1 + Gratis Formule 1

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS