Formule 1

Max Verstappen: "Waarom bepaalde dingen niet werken? Als we dat wisten dan.."

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 14 april 2017 07:37

Red Bull Racing begrijpt de reden nog niet waarom het verschil met hun Formule 1-rivalen Mercedes AMG Petronas en Scuderia Ferrari zo groot is, of hoe het gat te dichten. De Red Bull RB13 van Max Verstappen en Daniel Ricciardo ligt achter op snelheid zoveel werd wel duidelijk na de eerste twee Grands Prix van het seizoen 2017.

Formule 1 2017 Max Verstappen


Daniel Ricciardo lag in China 1,355 seconden achter Lewis Hamilton, in Australië was het verschil tussen Max Verstappen en de Brit 1,297 seconden. Verstappen meent dat Red Bull het verschil kon "zien aankomen na de wintertest" en probeert nu het beste te halen uit het bestaande pakket, terwijl er gewerkt wordt aan een oplossing. "Natuurlijk wil je er staan en de uitdaging aangaan voor de overwinning", zei Verstappen. "Maar als het niet mogelijk is dan moet er mee omgaan en er het beste van maken. En dat is wat we doen. Hoe en waarom bepaalde dingen niet werken, als we dat wisten dan waren we terug aan de top", aldus Verstappen.

Formule 1 met Max Verstappen zakelijk wegboeken: vrijblijvend informatie via Ziggo Zakelijk Direct Advies, check eens de interessante opties

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS