Formule 1

Max Verstappen stelt dat Red Bull nog niet het achterste van de tong heeft laten zien: "Hard gewerkt in de windtunnel"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 8 maart 2018 15:25 • Print artikel

Tijdens de F1-testdagen heeft Max Verstappen het druk. Naast actief te zijn met racen in de Formule 1, heeft Verstappen tal van andere bezigheden. Voornamelijk PR-werkzaamheden. Zo kon Max ook opdraven bij Exact, de partner van Max Verstappen. Dit bedrijf was in Barcelona voor haar jaarlijkse Accountancy Summit. Tijdens het bezoek aan het circuit op woensdag, stond er daarom vanzelfsprekend ook een samenzijn tussen Max en Exact gepland. Welkom geheten door Phill Robinson, de CEO van Exact, liet Verstappen weten erg blij te zijn met de langdurige samenwerking.

Red Bull Max Verstappen F1


Ook werd er met veel interesse geluisterd naar wat Verstappen te vertellen had. Uiteraard werd er ook gesproken over de prestaties tijdens de testdagen en over de verwachtingen van de RB14. “Het is erg moeilijk om daar nu al uitspraken over te doen. Niemand laat al het achterste van z’n tong zien. De laatste twee testdagen krijg je misschien een beetje een beeld waar je staat. Maar het blijft afwachten tot Melbourne.” Max vervolgt: “Maar ik ben positief. Tot op heden ziet het er goed uit. De auto is zeker beter dan vorig jaar. Er is hard gewerkt in de windtunnel en er is veel vooruitgang geboekt. Ik kijk ernaar uit om weer te racen.”

In een van de vragen die daarna uit het aanwezige publiek volgt, wordt de link gelegd naar de grote hoeveelheden data die Exact analyseert. Welke data zou je zelf graag hebben om tot verbeteringen te komen? “Ik zou de data van de andere teams graag hebben”, antwoordt Max adrem. “Dat zou helpen. Met name de data van de power unit, die zou ik wel willen zien.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS