Formule 1

Max Verstappen over Robert Kubica: "Alleen Robert kan de situatie..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 5 augustus 2017 15:03

BOEDAPEST - De Formule 1 mocht tijdens de testdagen in Hongarije Robert Kubica verwelkomen in de paddock. De Pool die door een rallyongeluk in 2011 de Formule 1 vaarwel moest zeggen, was na zes jaar terug tijdens een officiële testdag van de koningsklasse van de autosport. Het was de eerste keer dat Max Verstappen en de snelle coureur elkaar tegenkwamen in de paddock.

Formule 1 2017 Robert Kubica


“Ik heb veel gehoord over Robert. Dat hij een vechter is en bovenal erg snel”, zegt de Nederlander tegen het Engelse Autoweek. “Ik denk dat alle coureurs hem het beste wensen. Maar wat snelle ronden rijden is anders dan zeventig en alleen Robert kan de situatie na de test beoordelen.” Ondertussen blijft Renault voorzichtig over een terugkeer van Kubica in de hoogste klasse van de autosport. “We willen Robert helpen op zijn weg terug en misschien opent een deur voor hem”, aldus een bron van Autoweek.



Nog maar een paar dagen voor de volgende trekking van de Staatsloterij. Ben je op vakantie? Geen probleem! Koop dan je lot online. Check de info.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS