Formule 1

Max Verstappen: "Je weet nooit echt waar je qua prestaties met de auto staat"

Uitgegeven door Peter Vader • 20 maart 2017 08:23 • Print artikel

Niet alleen de Formule 1-fans kijken uit naar de start van het seizoen, ook Max Verstappen verheugd zich op de openingswedstrijd. Vooruitblikkend op de eerste Grand Prix van 2017, laat Max Verstappen weten: “Vanwege het tijdsverschil met Australië zorgen we dat we op tijd daar zijn, zodat we iets langer hebben om te acclimatiseren. De eerste twee of drie dagen worstel je wat met de jetlag, maar dat is niet erg omdat je gewoon enorm uitkijkt naar de eerste race van het jaar.”

Max Verstappen

“Ik houd van Melbourne omdat het een coole stad is, met een mooie omgeving en lekker weer, dus over het algemeen een geweldige plek om te zijn. Ik heb een paar goede restaurants ontdekt bij de Yarra River, dus als we tijd hebben gaan we daar dineren.”

“De eerste race is altijd opwindend, omdat je nooit echt weet waar je qua prestaties met de auto staat, omdat alles nog nieuw is. Dat merk je ook in de paddock, dat is een verfrissend gevoel.”

“Omdat het de thuis Grand Prix van Daniel is, krijgt hij natuurlijk veel steun wat erg mooi voor hem is. Ik kan niet wachten tot de auto’s tijdens de eerste vrije training rondgaan en het enthousiasme op ieders gezicht te zien.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS