Formule 1

Max Verstappen in 2019 naar Mercedes?: "Geruchten onzin! Geen zin om erover te praten"

Uitgegeven door Bas Kaligis • 3 september 2017 08:17

MONZA - Gesprekken op hoog niveau in Monza kunnen de toekomst van Max Verstappen beïnvloeden in de Formule 1. Volgens berichten in de Duitse krant Bild heeft vader Jos Verstappen van de Red Bull-coureur in het motorhome van Mercedes voorafgaand aan de Grand Prix van Italië een ontmoeting gehad met Mercedes-baas Toto Wolff. Ook kwam Bild met berichten dat Mercedes Max wil aantrekken voor 2019. Niki Lauda reageert en wuift de geruchten naar het rijk der fabelen.

Jos Verstappen Max Verstappen Red Bull Racing Mercedes Grand Prix Italië


Tegelijkertijd hebben naar verluidt ook Dr. Helmut Marko en Christian Horner samen met Mercedes-teambaas Niki Lauda met elkaar gesproken in de Red Bull-faciliteit. Het gevolg is dat, ondanks zijn contract met Red Bull voor de seizoenen van 2018 en 2019, het diep gefrustreerde Verstappen-kamp naar Mercedes zou kunnen verhuizen.

Lauda benadrukte: "Alle geruchten zijn onzin. Het feit is dat Verstappen tot eind 2019 een contract heeft met Red Bull. Tot 2020 kan er voor hem niets veranderen. Hij moet er nog twee jaar rijden. Tot die tijd kan er zo veel gebeuren dat het voor mij geen zin heeft om zelfs maar over dit onderwerp te praten", voegde de Oostenrijkse drievoudig wereldkampioen eraan toe.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS