Formule 1

Max Verstappen hijgt Lewis Hamilton in de nek in Austin + UITSLAG

Uitgegeven door Bas Kaligis • 20 oktober 2017 20:46

AUSTIN - Max Verstappen heeft de tweede tijd gereden tijdens de tweede vrije training in de aanloop naar de Grand Prix van de Verenigde Staten. De Nederlander van Red Bull Racing was 0.397 seconde langzamer dan snelste man Lewis Hamilton. De Brit van Mercedes, die ook al de rapste was geweest tijdens de eerste vrije training, kwam tot een beste tijd van 1.34,668. De derde tijd was voor Sebastian Vettel. De Ferrari-coureur gaf 0.524 seconde toe op de tijd van Hamilton.

Max Verstappen Red Bull Racing Grand Prix Verenigde Staten


Verstappens teamgenoot Daniel Ricciardo kwam tot een tijd van 1.35,463 en was daarmee bijna vier tienden van een seconde langzamer dan de Nederlander. Met zijn tweede tijd toonde Verstappen, die in VT1 de vierde tijd noteerde, dat de RB13 opnieuw snel is. Tijdens de Grands Prix van Maleisië en Japan maakte de auto ook al indruk.

Carlos Sainz, nieuwkomer bij Renault dit weekeinde, troefde zijn nieuwe teamgenoot Nico Hülkenberg af. De Spanjaard noteerde de elfde tijd. Hij was een marginale vijf duizendsten van een seconde sneller dan Hülkenberg die de twaalfde rijd reed.

UITSLAG VT2 GP USA Austin:

F1 Austin USA VT2 results

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS