Formule 1

Max Verstappen gewaardeerd om mooie inhaalacties, bandenmanagement en podium

Uitgegeven door Wim Boekel • 4 juli 2016 12:24

Lewis Hamilton won de Grand Prix van Oostenrijk, Pascal Wehrlein haalde zijn eerste punt binnen voor Manor Grand Prix. Het was echter niet voldoende om te voorkomen dat Max Verstappen wederom gekozen werd tot ‘Driver of the Day’. Ditmaal van de Grand Prix van Oostenrijk. De fans weten de mooie inhaalacties, het bandenmanagement en een podium te waarderen.


De Nederlander vertrok van de achtste positie na een teleurstellende kwalificatie, maar vocht zich in de race op tot de derde positie door wederom zuinig op zijn Pirelli banden te zijn. De bonus kwam voor de Limburger in de slotfase van de wedstrijd, toen Nico Rosberg door een aanvaring met zijn teamgenoot Lewis Hamilton de voorvleugel van de auto beschadigde. Daarmee eindigde Max Verstappen op positie 2 en mocht na Barcelona wederom naar het podium. Dit keer was het een trede lager dan in Spanje, maar door zijn uitstekende optreden viel hij opnieuw in de prijzen.

Het is de derde keer dat Max Verstappen de titel ‘Driver of the Day’ mag ontvangen. De coureur kreeg deze al toegewezen na zijn overwinning in Barcelona en voor zijn mooie actie in Canada waar hij Nico Rosberg in de fout dwong.



De nieuwste deals met grote kortingen! Elke dag nieuwe aanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de laatste dagaanbiedingen van vandaag!!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS