Formule 1

Manager Max Verstappen: "Wij hebben geen specifieke deadlines..."

Uitgegeven door Wim Boekel • 9 augustus 2017 18:25 • Print artikel

Max Verstappen blijft bij Red Bull, ondanks de lastige start van het seizoen waarin de Nederlander vijf keer uitviel. Dat heeft zijn manager Raymond Vermeulen verduidelijkt, maar voegt daar wel aan toe dat het geduld van de negentienjarige Nederlander op kan raken.

Formule 1 2017Max Verstappen


De laatste tijd werd gespeculeerd dat de Limburger mogelijk volgend jaar naar Ferrari gaat. Die geruchten wijst Vermeulen tegenover Formule 1 van de hand. Toch zegt de Nederlander dat de toekomst van zijn pupil afhankelijk kan zijn van de ontwikkelingen van het team, waarbij Red Bull competitiever moet worden en minder betrouwbaarheidsproblemen moet hebben.

“Sinds Max zijn debuut heeft gemaakt, was er altijd interesse”, zegt Vermeulen tegen het Nederlandse magazine. “Onder teams stonden klaar om hem een contract aan te bieden, maar we wilden winnen met Red Bull Racing. Red Bull beschouwt Max als haar ster en wil hem niet verkopen. We hebben geen specifieke deadlines voor Red Bull, maar het is belangrijk dat Max doorgaat met successen boeken. Ik heb nog steeds vertrouwen in de progressie van het team omdat Red Bull samen met Renault vier wereldtitels heeft gewonnen. Maar het moet duidelijk zijn dat ons geduld niet onbeperkt is.”

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS