Formule 1

Manager Max Verstappen ging verhaal halen bij teambaas Christian Horner: "Wat is dit nou?"

Uitgegeven door Daan Daniels • 25 april 2018 10:29

Max Verstappen en manager Raymond Vermeulen zijn in China verhaal wezen halen bij teambaas Christian Horner over diens uitspraken na de crash van Verstappen tijdens de kwalificatie in Bahrein, dit meldt AD-verslaggever Arjen Schouten.

Max Verstappen Formule 1


De Britse teambaas beweerde na de race in Bahrein dat de crash van Verstappen tijdens de kwalificatie zijn eigen fout was. In de podcast Pitstop laat Schouten weten dat Verstappen en zijn manager een gesprek aangingen met Horner. “Ik was in Shanghai toen het bericht verscheen. Max en zijn manager zijn toen direct naar Horner gegaan en hebben om uitleg gevraagd. ‘Wat is dit nou? We hebben vorige week gezien dat het om een technisch probleem ging."

“Horner liet vervolgens weten dat iemand hem verkeerd heeft geciteerd of dat er sprake is van een vertaalfout. Dat is vreemd, want Horner bracht dit bericht in het Engels naar buiten. Ik denk wel dat het een vertalingsfout is geweest, want als hij de berichtgeving over een rijdersfout zou intrekken heeft Horner geen ruggengraat”, aldus de AD-verslaggever.



 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS