Formule 1

Management Schumi: "Ik weet niet waar hij zijn info vandaan heeft aangezien hij nooit contact..."

Uitgegeven door Jeroen Scholte • 28 december 2014 19:22

Er is inmiddels een jaar verstreken sinds het zware ski-ongeval van Formule 1-legende Michael Schumacher. Afgelopen juni ontwaakte de zevenvoudig wereldkampioen uit een coma en in september werd hij ontslagen uit het ziekenhuis. Toch is de weg naar herstel nog lang, zo bevestigde manager Sabine Kehm zondag aan persbureau Reuters. “Hij heeft nog heel lang nodig,” stelt Kehm. “Het wordt een lang en zwaar gevecht. Hij maakt de progressie die hoort bij de ernst van de situatie.”


Recent merkte oud-F1coureur Philippe Streiff op dat Schumacher nog altijd niet kon praten. Volgens Le Parisien, de Franse kant die het gesprek met Streiff naar buiten bracht, is de oud-coureur een goede vriend van de familie Schumacher. De Franse coureur zou zijn informatie hebben van Schumacher’s vrouw Corinne en Gerard Saillant, een arts die ooit ook Streiff behandelde na een crash.

Kehm stelt echter dat Streiff helemaal geen goede vriend van Schumacher is en dat het ‘feitelijk onjuist’ is dat de Fransman informatie zou hebben gekregen van deze beide personen. “Ik kan dat verslag niet bevestigen,” zegt Kehm. “Ik kan alleen maar zeggen dat ik niet weet waar de heer Streiff zijn informatie vandaan heeft aangezien hij nooit contact heeft gehad met ons.”


Like eens onze onlangs vernieuwde RaceXpress Facebook pagina en maak kans op een gratis deelname aan een 2uurs huurkartrace voor teams.

 

Babe-box

Xtra

COLUMNS