Formule 1

Machtsstrijd in de Formule 1 tussen 'partners' Mercedes en Ferrari tegen Liberty Media

Uitgegeven door Daan Daniels • 29 november 2017 17:38

Net als Ferrari dreigt nu ook Mercedes om de Formule 1 te verlaten als de nieuwe plannen van eigenaar Liberty Media voor 2021 en verder doorgaan. De controverse draait om de motorregels en een budgetplafond.

Mercedes


Mercedes-baas Toto Wollf geeft nu aan net Ferrari ook niet blij te zijn met de plannen. “ik zie geen visie bij de nieuwe plannen. Niemand weet welek kant het opgaat. Het enige wat we weten is dat verkoop en winst flink gedaald zijn”, zei Wolff tegen de Kronen Zeitung. Op de vraag of Mercedes zich kan gaan voegen bij Ferrari zei Wolff: “Zo’n scenario is best denkbaar. Net zoals het voor Ferrari is. Als we niet zien waar de Formule 1 voor staat, dan moeten we ons de moeilijke vraag stellen: Niet of, maar waar willen we acteren in de racerij op het hoogste niveau.”



Heb je een eigen bedrijf of ben je ZZP'er. Heb je alleen nagedacht over de mogelijkheden om Ziggo zakelijk weg te boeken? Zo kun je ook de Formule 1 met Max Verstappen gratis kijken. meer INFO: Vraag HIER direct Ziggo Zakelijk Advies

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS