Formule 1

Maak je op voor de laatste Grand Prix van 2017; mis niets van Abu Dhabi

Uitgegeven door Bas Kaligis • 22 november 2017 12:32 • Print artikel

Ben je goed voorbereid op de Grand Prix van Abu Dhabi en wil je helemaal niets meer missen van de Formule 1 met Neerlands hoop Max Verstappen! Live-streaming en live-beelden! Ook dit seizoen zijn alle Formule 1 Grands Prix met Max Verstappen rechtstreeks te volgen via Ziggo Sport, de gratis sportzender voor alle Ziggo-klanten op kanaal 14. De laatste race op de F1-kalender is de Grand Prix van Abu Dhabi. Wat kan Max Verstappen presteren op het Yas Marina circuit? Prepareer je nu voor de Formule 1 op Ziggo Sport Totaal of Ziggo pay per view! Volg Verstappen vanuit verschillende cameraposities tijdens de Formule 1 Grands Prix. HIER het hele weekend Formule 1 live-streaming met Max Verstappen en Ziggo Sport Totaal.

Ziggo Sport Totaal Max Verstappen razendsnel internet en de Formule 1

Ziggo F1 heeft speciaal voor de snelle beslisser een razendsnelle aanbieding. Bestudeer eens de voordelen en mogelijkheden van de pakketten van Ziggo F1. Stap over op Ziggo Sport en mis niets van Max Verstappen en de Formule 1.

Ziggo Zakelijk: Connect ZZP: de Formule 1 met Max Verstappen zakelijk de boeken in!
Voor elk type ZZPíer heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk nu 3 maanden 50% korting en powerpromise. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen met Max Verstappen.

Formule 1 zakelijk de boeken in? Vraag HIER vrijblijvend informatie: Ziggo Zakelijk Direct Advies

Het laatste nieuws over Max Verstappen en de Formule 1

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS