Formule 1

LIVE : Indianapolis 500 met Fernando Alonso op kop, zorgt voor megaveel media aandacht

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 28 mei 2017 18:22

De Indy 500 is van start gegaan op de Motor Speedway met de 101ste editie van ''The greatest spectacle in racing', die dit jaar met extra aandacht wordt gevolgd ten opzichte van voorgaande edities. De grootste reden hiervoor is natuurlijk de deelname van tweevoudig Formule 1 wereldkampioen en coureur bij het McLaren-Honda F1 team Fernando Alonso.
De spanjaard neemt deel aan de Indy-race, om de 'Triple Crown' binnen te halen. Deze officieuze eretitel behelst een overwinning in de Grand Prix van Monaco, de 24 Uren van Le Mans en de Indy 500. De Grand Prix van Monaco heeft hij al op zijn naam staan.

Formule 1 2017 Fernando Alonso


De race die men in de Verenigde Staten betitelt als de 'The greatest race in the world' wordt ieder jaar erg druk bezocht. Bezoekersaantallen van 300.000 zijn niet ongewoon. Met de aanwezigheid van Alonso zal het Indy evenement dit jaar nog extra publiek trekken en vele kijkers via de diverse media.

RaceXpress doet verslag van de Indy 500 en de verrichtingen van de McLaren coureur Alonso. Ook kunt u via onderstaande LIVEstream de race volgen.


 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS