Formule 1

LINE-UP F1-testweek Jerez: Wie testen er en wanneer rijdt Max Verstappen in de STR10

Uitgegeven door Bas Kaligis • 31 januari 2015 06:44

Deze dagen staan in het teken van de presentaties van de nieuwe racewagens van de Formule 1 renstallen. Vervolgens is de eerste actie van 2015 met de eerste Preseason Formule 1 test in Jerez de la Frontera in Spanje. Spannende dagen voor Max Verstappen, die twee dagen in Jerez voor zijn rekening neemt. Nog niet alle teams, die zich eind 2014 hadden ingeschreven bij het F1-kampioenschap, doen overigens mee aan de test. Zo hangen er donkere wolken boven Caterham en Manor (Marussia), terwijl Force India de test aan zich voorbij laat gaan en pas tijdens de tweede testweek op het Circuito de Catalunya in actie komt.


Team	  Zondag 1feb  Maandag 2feb  Dinsdag 3 feb  Woensdag 4feb

Mercedes Rosberg Hamilton Rosberg Hamilton
Red Bull Ricciardo Kvyat Ricciardo Kvyat
Williams Bottas Bottas Massa Massa
Ferrari Vettel Vettel Raikkonen Raikkonen
McLaren Alonso Button Alonso Button
ToroRosso Sainz Verstappen Sainz Verstappen
Lotus Maldonado Grosjean Maldonado Grosjean
Sauber Ericsson Nasr Nasr Ericsson


Force India, Caterham en Manor (Marussia) hebben de test aan zich voorbij laten gaan. Force India komt voor het eerste met hun nieuwe bolide in Barcelona aan de start.

Met GP Tours naar de Formule 1 testen in Barcelona! Profiteer van kortingscode!
Vanaf 19 februari tot en met 22 februari staat de tweede vierdaagse Formule 1-test gepland, maar dan op Circuito de Catalunya nabij Barcelona. Een week later komen alle nieuwe F1-bolides, en ook Neerlands trots Max Verstappen en jouw favoriete F1-coureur in actie tijdens de laatste vierdaagse test, ook op Barcelona van 26 februari tot 1 maart ook op Barcelona. Wil jij er bij zijn op één van de datums? Dat kan! Grand Prix Tours organiseert al vele jaren F1-reizen en ook voor de testdagen heeft de Formule 1 specialist in tickets/kaarten/reizen weer een compleet verzorgde reis. Vele fans maken hier ook gebruik van! De F1-test op Circuito de Catalunya is uitstekend te combineren met een bezoek aan de stad Barcelona. Zo kunnen de mannen naar de F1 en de vrouwen of mee naar de Formule 1-test of de schitterende stad Barcelona bezoeken. Via RaceXpress is er nu een mooie kortingsactie in de vorm van gratis porto verzendkosten en de vroegboekkorting. Deze geldt voor boekingen tot en met zondagavond 1 februari 24.00uur! Dus wacht niet te lang, overleg met je vrouw/partner of vriendenclub en pak die korting. Profiteer NU via de kortingscode: RaceXpress0215

Kijk HIER voor alle info over de compleet verzorgde Formule 1-reis naar F1-test Barcelona!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS