Formule 1

Ligt de toekomst van Sebastian Vettel wel bij Ferrari? Geruchten voorcontract Silberpfeil

Uitgegeven door Wim Boekel • 8 augustus 2017 10:17 • Print artikel

De toekomst van Sebastian Vettel bij Ferrari is nog niet zo zeker als het in de media lijkt. Sergio Marchionne gaf al toe dat een contractverlenging met de Duitser en zijn teamgenoot bij het Formule 1-team al bijna afgerond is. Volgens de Italiaanse media vindt de aankondiging tijdens de Grand Prix van Italië in Monza plaats. Volgens het Finse Ilta Sanomat zeggen bronnen rond de Scuderia dat Ferrari en Vettel nog geen overeenstemming hebben over de lengte van een nieuw contract. De Duitser schijnt een contract van één jaar te willen om zijn opties voor 2019 open te houden.

2017 Formule 1 2017 Sebastian Vettel


“Het is waar dat ik nog geen contract heb”, bevestigt Vettel. “Maar ik denk dat het belangrijkste doel op het moment is je geen zorgen te maken over de kranten, maar dat we goede resultaten behalen.” Een ander gerucht is dat de viervoudig wereldkampioen een voorcontract bij Mercedes heeft getekend voor na het seizoen 2018. Waarbij de 30-jarige geen beslissing mocht nemen over een contract voor juli van dit jaar.

“Zoals ik het zie, ik heb geen haast”, zegt de coureur uit Heppenheim. “Ik denk niet dat het team haast heeft en zover ik weet heb ik een goed contract met het team.”

Nog maar een paar dagen voor de volgende trekking van de Staatsloterij. Ben je op vakantie? Geen probleem! Koop dan je lot online. Check HIER vrijblijvend de informatie.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS