Formule 1

Lewis Hamilton zit goed in zijn vel: “Ik voel mij fris, fit, relaxed en ..."

Uitgegeven door Mark Heus • 10 maart 2015 18:05

MELBOURNE – Aankomend weekend is het zo ver, de start van het Formule-1 seizoen 2015. De kick-off van F1-2015 is ook dit jaar weer op het Albert Park Circuit in Melbourne. Albert Park; een mooi stratencircuit, waar een klein foutje genadeloos afgestraft kan worden. Vorig jaar was het voor regerend wereldkampioen Lewis Hamilton al na twee ronden over vanwege een motorprobleem. De Brit is gemotiveerder dan ooit om een goed resultaat neer te zetten in Australië.


“Rond deze tijd weet je als rijder niet echt wat je nou moet voelen. Je bent ongeduldig om weer de baan op te mogen om te racen, maar tegelijkertijd weet je nooit wat een nieuw seizoen gaat brengen."

"Testen geeft je een beetje het idee waar je staat en of de auto goed is of niet, maar buiten dat wil iedereen winnen. Het team heeft tijdens de winter ongelijk hard gewerkt en het was geweldig om nog iedereen te zien in de fabriek, vlak voor ik naar Melbourne vertrok. Ik ben zo dankbaar voor alles wat ze hebben gedaan en ik wil dat natuurlijk laten zien op de beste manier die er maar is en dat is op de baan. Wij hebben als team een fantastisch jaar gehad en we willen dat natuurlijk met alle liefde nog een keer herhalen. Maar de concurrentie zit niet stil en zullen op ons blijven jagen."

"Ik ben ervan overtuigd dat de competitie dichtbij elkaar zit en we mooie gevechten zullen krijgen voor posities en close-racing, dat is natuurlijk fantastisch, want dat is waar ik van houd om te doen en dat is wat de fans willen zien. Er zijn veel goede coureurs en ze willen allemaal winnen, je moet het alleen net iets meer willen dan zij. Ik voel mij fris, ik voel mij fit, ik voel mij relaxed, ik voel mij positief. Ik ben er klaar voor. Ik denk dat je als rijder ieder seizoen sterker word, ik heb dus in de planning om het beter te doen dan afgelopen jaar.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS