Formule 1

Lewis Hamilton tipt Ferrari als favoriet voor 2017: "Williams gezien, dat was langzaam"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 8 maart 2017 10:53

Lewis Hamilton denkt dat Scuderia Ferrari op het moment het snelste team is in de Formule 1 gezien de prestaties van het team de afgelopen vijf dagen van de wintertesten van de Formule 1 in Barcelona, met Mercedes AMG Petronas dicht achter het Italiaanse team.

Formule 1 2017 Lewis Hamilton


Mercedes won iedere titel die er te winnen was in de F1 sinds 2014. Ondanks de nieuwe regels in de sport wordt Mercedes nog steeds gezien als de favoriet voor beide titels in 2017. De snelle Brit denkt er op dit moment anders over. "Om eerlijk te zijn, ik ben niet veel buiten geweest en heb niet veel auto's gezien," zei Hamilton tegen NBCSN. "Ik heb Williams Martini Racing gezien, maar dat ging langzaam. Ik denk dat Ferrari het snelste is. Misschien zijn we daar dichtbij met Red Bull Racing er kort achterop. Dus ja, ik ben opgewonden om te zien hoe dit evolueert de komende dagen."

Williams coureur Felipe Massa besloot gisteren de dag als de snelste coureur in Barcelona, Red Bull met coureur Daniel Ricciardo als tweede man op de lijsten van de tijdwaarneming. Hamilton die de dag deelde met teamgenoot Valtteri Bottas wisten de vierde tijd neer te zetten voor zijn teamgenoot.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS