Formule 1

Lewis Hamilton stelt zijn mening bij over Bakoe: "Niet eenvoudig, snelheid hoger, muren dichtbij"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 17 juni 2016 19:26

Lewis Hamilton was vrijdagmiddag een blij man na de eerste twee vrije trainingen op het circuit van Baku. De Brit was namelijk tot twee keer toe ruim de snelste man op de baan. De drievoudig wereldkampioen Formule 1 was eerder niet zo enthousiast over het stratencircuit in Azerbeidzjan, maar nu hij er op gereden heeft stelt de Mercedes rijder zijn mening graag bij.


"Dit was een goede dag voor me en een prima manier om het weekend te beginnen. Het is geen eenvoudig circuit. Niet alleen vanwege de lay-out, maar vooral omdat het asfalt zo glad is. Het doet een beetje aan Monaco denken omdat de muren zo dichtbij zijn, maar de snelheid ligt hier veel hoger. Wat dat betreft is het een beetje een combinatie van Valencia en Sotsji. Het is een mooie uitdaging en het wordt voor iedereen heel lastig gedurende het hele weekend. Je moet heel geconcentreerd zijn, daar houd ik wel van. Ik heb het vandaag uitstekend naar mijn zin gehad."



De nieuwste deals met grote kortingen! Elke dag nieuwe aanbiedingen overzichtelijk weergegeven en altijd up-to-date. Profiteer hier van hoge kortingen op deze koopjes. Bekijk de dagaanbiedingen van vandaag!!

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS