Formule 1

Lewis Hamilton laat zich niet afleiden door schandaal: "Het is belangrijk om die twee te winnen"

Uitgegeven door Daan Daniels • 9 november 2017 09:40 • Print artikel

Wereldkampioen Lewis Hamilton zegt dat de controverse rondom zijn belastingschandaal hem niet afleidt, als hij op weg gaat naar de laatste twee races van het seizoen. Hamilton is een van de figuren die opdook in de zogenaamde Paradise Papers. De Mercedes-coureur gaf in Sao Paulo toe dat er rondom zijn persoon wel een storm was opgedoken.

null


“Maar het leidt me niet af van mijn hoofdtaak voor waar ik hier ben, het winnen van de Grand Prix van Brazilië.” Hamilton voegde verder niets toe aan de verklaring van zijn management dat de affaire die draait om zijn privévliegtuig door adviseurs was afgehandeld en volledig goed was gekeurd. “Ja, het kampioenschap is gedaan, maar er zijn nog twee races. Het is belangrijk om die twee te winnen om aan alles waaraan ik dit seizoen gewerkt heb te consolideren”, was het enige wat Hamilton zei.Ziggo Zakelijk: Connect ZZP
Voor elk type ZZP’er heeft Ziggo Zakelijk een product op maat. Of je nu veel online bent, of vooral belt. Stel zelf de ideale mix van de producten samen. Ziggo Zakelijk nu 3 maanden 50% korting met Ziggo Power Promise. Tijd om bij te komen van het harde werken? Ontspan dan even met digitale tv, want ook als zakelijke klant beschik je natuurlijk over digitale tv van Ziggo en over de Formule 1-uitzendingen.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS