Formule 1

Lewis Hamilton: "Felicitaties aan Max! Ik keek uit naar een gevecht met hem, maar..."

Uitgegeven door Bas Kaligis • 30 oktober 2017 10:19

MEXICO-STAD - Het was bepaald geen incidentloze Grand Prix van Mexico voor Lewis Hamilton. Maar ondanks zijn aanvaring met Sebastian Vettel tijdens de start en de noodzakelijke pitstop erna, verzekerde de Brit van Mercedes zich toch van zijn vierde wereldtitel in de Formule 1. Zijn negende plaats in de race was goed genoeg omdat Vettel niet verder kwam dan P4.

Lewis Hamilton Mercedes Grand Prix Mexico


"Het voelt niet echt aan", zei Hamilton licht verbaasd. "Dit was niet het soort race dat ik wilde, maar ik heb nooit opgegeven en dat is belangrijk. Ik bleef tot het einde toe doorgaan." Toch was hij bijna uitgevallen na de touché met Vettel tijdens de start. "Ik had een goede start en ik weet niet precies wat er in bocht drie is gebeurd. Ik gaf hem (Vettel, red.) veel ruimte. Maar felicitaties aan Max. Ik keek uit naar een gevecht met hem, maar toen werd ik geraakt door Vettel. Dat was interessant."

"Ik ben dankbaar voor vandaag en bedank mijn familie, god en Mercedes, die de afgelopen vijf jaar ongelooflijk zijn geweest. En ik ben zo trots deel uit te maken van dit team."

Formule 1 met Max Verstappen zakelijk de boeken in? Ziggo Zakelijk Zelf Samenstellen ZZP en profiteer nu van Ziggo Zakelijk Power Promise + 3 maanden 50% korting. Kijk HIER voor vrijblijvend info en advies over Ziggo Zakelijk

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS