Formule 1

Jos Verstappen over zijn vriendschap met Michael Schumacher

Uitgegeven door Wim Boekel • 24 maart 2014 04:08

In de wekelijkse column van Bram Moszkowicz in De Telegraaf, waarin de bekende ex-advocaat bekende Nederlanders interviewt over de vooroordelen die hijzelf en andere Nederlanders hebben over de desbetreffende BN’er, komt Jos Verstappen aan bod. Verstappen praat onder andere over zijn vriendschap met Michael Schumacher.

”Ik ben goed bevriend geraakt met Michael Schumacher. We vlogen met zijn vliegtuig naar races toe en zijn ook met elkaar op vakantie geweest. Zo gauw Schumacher op het circuit was, veranderde hij. Best apart: dan werd hij afstandelijk, een heel ander persoon. Ik heb me vaak afgevraagd of het dezelfde kerel was met wie ik de dag ervoor een drankje had gedronken. Ik ben altijd gewoon mezelf.
Nadat ik ben gestopt, hebben we nog even contact gehad, maar het verwaterde uiteindelijk. Twee jaar geleden kwam ik hem op de kartcircuits weer met zijn zoon tegen. Schumacher ligt natuurlijk in coma nu, maar zijn zoon rijdt nog steeds wedstrijden. Hij is niet zijn vader, maar doet het heel aardig.”

Voor het volledige interview verwijzen we je naar de site www.verstappen.nl

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS