Formule 1

Jos Verstappen geeft reden over verlengen contract Max: "Hij is zelfs in staat om wat te spelen"

Uitgegeven door Daan Daniels • 9 november 2017 11:36

Dat Red Bull het ongeluk van 2017 later in het seizoen heeft weten om te keren, heeft er uiteindelijk toe geleid dat Max Verstappen zijn contract bij Red Bull heeft verlengd. Verstappens vader Jos zegt dat het zelfvertrouwen van zijn zoon gegroeid is in de afgelopen weken, wat belangrijk was na de frustraties eerder dit seizoen over al zijn DNF’s. “Ik heb het gevoel dat hij meer vertrouwen krijgt”, zei Jos Verstappen tegen het Engelse Autosport. “Hij is zelfs in staat om wat te spelen, dat is geweldig en dat willen we zien. Het is ook de reden dat we het contract hebben verlengd.”

Max Verstappen Formula 1 red bull Racing


“Hoe Red Bull in staat is geweest om de zaken om te keren is geweldig”, vindt vader Jos. De huidige vorm schept echter wel verwachtingen voor de strijd om het wereldkampioenschap in 2018. Max laat zich daar nog niet over uit. “Ik ben nog voorzichtig, hoewel het wel de goede kant opgaat. Je weet niet wat de andere teams gaan doen. Ik wil nu gewoon genieten van het einde van het seizoen en dan zien we volgend jaar wel weer.”



Nog maar één dag voor de volgende trekking van de Staatsloterij. Vergeet hem niet weer en pak je kans. Kijk HIER eens vrijblijvend voor meer informatie.

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS