Formule 1

Is het stoeltje van Stoffel Vandoorne veilig voor volgend jaar? "Hij is een toekomstig wereldkampioen"

Uitgegeven door Wim Boekel • 10 augustus 2017 02:17 • Print artikel

McLaren wil graag door met dezelfde line-up in 2018. Dat betekent dat het Formule 1-team uit Woking ook volgend jaar met Fernando Alonso en Stoffel Vandoorne wil rijden. Dat betekent dat er nog geen plek bij het team is voor de ‘rijzende ster’ Lando Norris en Nyck de Vries bij de Britse renstal.

Formule 1 2017 Stoffel Vandoorne


“Ik denk dat McLaren de huidige line-up probeert te behouden”, zegt Alonso tegenover Paddocktalk. De Spanjaard heeft nog geen contract voor het aankomende seizoen. Vandoorne had aan het begin van het jaar problemen, maar lijkt zijn draai steeds beter te vinden binnen McLaren. De Belg laat de laatste races mooie stappen vooruit zien.

“Ja, we zijn blij met Stoffel”, bevestigde directeur Zak Brown. “Hij zit in een lastige situatie naast Fernando en met de betrouwbaarheidsproblemen die we hadden, maar ik denk dat Stoffel een toekomstig wereldkampioen is. We willen volgend jaar door met dezelfde rijders.”

De LAATSTE tribunekaarten voor de Formule 1 Grand Prix van België op Spa-Francorchamps:

De laatste tribunekaarten voor de Grand Prix Formule 1 op Spa-Francorchamps! De race in de Belgische Ardennen is het hoogtepunt voor veel Nederlanders en Belgen. Wees snel, want HIER zijn de laatste tribunekaarten voor de Grand Prix van België

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS