Formule 1

Is dit de toekomst van de Formule 1? Renault toont de F1-auto van het jaar 2027! + FOTO'S

Uitgegeven door Bas Kaligis • 19 april 2017 07:55 • Print artikel

Renault R.S. 2027 Vision conceptcar werpt een blik in de toekomst van de Formule 1: spectaculairder en waarbij coureur en wedstrijdspanning nog meer centraal staan. Dit toekomstgerichte studiemodel bewijst de inzet en commitment van Renault op de lange termijn en speelt een belangrijke rol in de verdere ontwikkeling van de Formule 1. De Renault R.S. 2027 Vision verkent ook nieuwe mogelijkheden voor gezamenlijke toepassing van technologie in race- en productieauto’s in de komende tien jaar.

Foto's:Is dit de toekomst van de Formule 1? Renault toont de F1-auto van het jaar 2027!


“Het is een taak van Renault Sport Racing om te anticiperen op de toekomst van de Formule 1, om een maximaal aantal fans te bereiken in een omgeving die aansluit op de doelstellingen van Groupe Renault. We kijken uit naar inspirerende gesprekken met de race community, fans en enthousiastelingen die dit conceptmodel teweeg zal brengen", zei Cyril Abiteboul – Managing Director Renault Sport Racing.

Renault toont de F1-auto van het jaar 2027

“Renault en China delen een passie voor autosport. En om te benadrukken hoe belangrijk de Chinese automarkt is voor Renault, presenteren we met trots de Renault R.S. 2027 Vision op de Auto Shanghai 2017. Na de lancering van de Kadjar en nieuwe Koleos in 2016 brengt Renault ook de Espace op de Chinese markt, waarmee de crossover line-up verder wordt uitgebreid als onderdeel van ons ambitieuze groeiplan voor de grootste automarkt ter wereld”, aldus François Provost – Chairman of Asia-Pacific Region bij Renault en CEO bij DRAC (Dongfeng Renault Automotive Company)

Renault R.S. 2027 Vision conceptcar werpt een blik in de toekomst van de Formule 1MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS