Formule 1

Hoe zou zijn leven naast 'straatschoffie' Hamilton zijn? "Ik geef geen geheimen prijs"

Uitgegeven door Mitchell Koolen • 2 februari 2017 11:11

Zonder een overwinning in de Formule 1 tijdens zijn carrière bij Williams Martini Racing is Valtteri Bottas coureur nummer twee bij het Mercedes AMG Petronas Formula One Team. Het Duitse team wil in seizoen 2017 graag de vierde constructeurstitel op rij pakken. De 27-jarige Fin zal niet lang hoeven wachten om te ervaren hoe een leven naast Lewis Hamilton is.

Formule 1 2017 Nico Rosberg


Nico Rosberg heeft onthuld dat Bottas om een gesprek verzocht met de regerend wereldkampioen, om zijn stap naar het grote Mercedes te bespreken. De Duitser werkt het komende seizoen als een ambassadeur voor Mercedes. "Bottas vroeg om een gesprek met mij," zegt Rosberg volgens The Express.

"Ik geef hem geen tips en ik geef ook geen geheimen van Hamilton prijs. Ik ken hem erg goed, maar ik hou mijzelf neutraal. Natuurlijk blijf ik de ontwikkelingen volgen. Ik kijk er naar uit om de nieuwe auto te zien. Ik zal zeker bij een stuk of vijf, zes races aanwezig zijn. We zijn gewoon het beste team en hebben de beste kans. Maar je moet nooit Red Bull Racing en Scuderia Ferrari onderschatten. Ik ben nog steeds een grote fan van onze sport en ben erg opgewonden voor de eerste tests."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS