Formule 1

Hint de FIA op iets? Vuurwerk verwacht tijdens persconferenties in Singapore

Uitgegeven door Bas Kaligis • 14 september 2017 09:46 • Print artikel

SINGAPORE - Het lijkt erop dat de FIA dit weekeinde in Singapore koppelaar probeert te spelen, waarbij McLaren en Renault in de ene persconferentie op vrijdag aan elkaar worden gekoppeld en Honda en Toro Rosso in de andere. Dat blijkt uit de line-ups die het bestuursorgaan van de motorsport voor de persconferenties op het Marina Bay-circuit heeft vrijgegeven. Fernando Alonso, Lewis Hamilton en Jolyon Palmer staan gepland voor de eerste vragenronde die donderdagmiddag wordt gehouden.

FIA Grand Prix Singapore


Het zou een goede zaak moeten zijn voor Fernando Alonso en Lewis Hamilton, maar niet zozeer voor Jolyon Palmer, die ongetwijfeld zal worden gevraagd naar het gerucht dat Carlos Sainz zijn stoeltje bij Renault zal overnemen.

Voor de tweede vragenronde staan Daniel Ricciardo, Lance Stroll en Kevin Magnussen op de rol. Het is echter de persconferentie van vrijdag die spektakel zal opleveren. McLaren-teambaas Zak Brown en Renaults Cyril Abiteboul zullen aanwezig zijn, samen met Otmar Szafnauer van Force India, terwijl de groep voor de tweede persconferentie bestaat uit Honda-chef Yusuke Hasegawa, teambaas van Toro Rosso Franz Tost en Christian Horner van Red Bull.

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS