Formule 1

Hamilton niet verontrust door toptijd Vettel, meer angst voor Verstappen en Ricciardo: "Red Bull grote uitdaging"

Uitgegeven door Bart • 9 maart 2018 20:25 • Print artikel

Lewis Hamilton hoopt dat de concurrentie beter wordt, zodat hij weer echt moet vechten om de wereldtitel. De Britse viervoudig wereldkampioen koos donderdag net Max Verstappen voor de langere runs. In de ochtend snelde Sebastian Vettel naar een nieuw baanrecord, maar dat zegt volgens Hamilton nog weinig. "Ik weet niet of het een goede tijd is en dat maakt me ook niet uit. We zijn aan het testen", zegt de Mercedes-coureur tegen Wheels24.

Lewis Hamilton


Hamilton heeft wel een verklaring voor het feit dat zijn snelle tijden wat achter blijven. "We hebben nog niet met weinig brandstof gereden. Dus ik heb nog geen idee waartoe de auto in staat is." Gezegd wordt dat Mercedes de zwakkere punten van vorig jaar uit de auto heeft gehaald. "Toto Wolff zegt dat, ik niet. En hij heeft nooit in de auto gereden."

Tegenover Autosport.com zegt Hamilton dat hij blij is met meer concurrentie. "Ik denk dat Red Bull dit jaar een grote uitdaging zal vormen. Hun auto ziet er geweldig uit. De Ferrari heb ik nog niet echt gezien, maar zij zullen zeker sterk zijn."

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS