Formule 1

Grote kans dat Felipe Massa alsnog achter het stuur zit in 2018: "We heten Massa graag welkom"

Uitgegeven door Jessica Ratering • 19 november 2017 11:28

Felipe Massa rijdt volgend weekend zijn laatste race in de Formule 1. Het ziet er niet naar uit dat de Braziliaan volledig stopt met racen. Alejandro Agag, CEO Formule E, geeft dat Massa snel een plekje inneemt in de Formule E.

Formule 1 2017 Felipe Massa


Er zijn al veel fabrikanten die hun interesse hebben getoond in de volledige elektrische klassen. Daarnaast is de Formule E bezig om zeer gekwalificeerde coureurs aan te trekken. Felipe Massa zou uiteraard een welkome toevoeging zijn aan de huidige line-up.

"Felipe is een zeer gewilde coureur en een extreem talent", zegt Agag tegenover e-racing365. "Het is erg aannemelijk dat Felipe in seizoen vijf in de Formule E rijdt, maar dit ligt helaas niet in mijn handen. Dit is aan de teams. Hij zal een fantastische toevoeging zijn aan het aankomende kampioenschap, seizoen 4. Maar het is misschien te laat, want de F1 duurt tot eind november. Maar wie weet, kan het al eerder, want als er in het komende seizoen omstandigheden zijn die het mogelijk maken, dan zouden we Massa graag welkom heten."

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS