Formule 1

Gekkenhuis in woonplaats Michael Schumacher; Politie stuurt opdringerige media weg

Uitgegeven door Wim Boekel • 11 september 2014 17:47

Michael Schumacher is thuis en dat heeft de Zwitserse politie gemerkt. De politie probeert de rust rond het huis van de zevenvoudig wereldkampioen Formule 1 te bewaren. Na zijn ongeval in de Franse Alpen lag de voormalig Ferrari-coureur bijna 8 maanden in het ziekenhuis. De positieve berichten over zijn thuiskomst leidde tot opgetogen reacties. Alleen trok een horde fotografen en televisiecrews direct naar het huis van de Duitser in Gland Zwitserland.

Een Russische nieuws agentschap schijnt zelfs een livestream rond het huis opgezet te hebben. Volgens het Duitse Bild heeft de politie actie ondernomen: “De politie van Gland reageerde snel. Ze patrouilleren de hele nacht rond Schumacher’s woning aan het Meer van Geneve, ze sturen fotografen en tv-zenders weg.”

De politie bevestigde het wegsturen: “We willen geen opdringerige mensen die de rust rond het huis verstoren.” Het Duitse Bild meldde verder dat de terugkeer van de zevenvoudig wereldkampioen rustig verliep, waarbij het werd bij gestaan door een fulltime medisch team, waaronder verpleegsters en fysiotherapeuten.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS