Formule 1

Geen schoonheidsprijs! Gedumpte Jolyon Palmer moest op internet lezen dat hij er uit lag bij Renault

Uitgegeven door Wim Boekel • 16 september 2017 08:00

Jolyon Palmer heeft onthuld dat hij online moest lezen dat hij zijn stoeltje bij Renault voor 2018 kwijt was. De Formule 1-coureur wordt volgend jaar bij Renault vervangen door Carlos Sainz die in eerste instantie voor één jaar overkomt. De Brit kreeg het nieuws dus niet van zijn teambazen te horen, maar via een artikel op het Engelse Autosport.

Jolyon Palmer Renault


“Ik wist het toen ik het las op Autosport en toen wist ik dat het ook waar was, ik sprak met wat mensen. Dat was het", vertelde Palmer aan Fox Sports Asia. “Natuurlijk wist ik met het werk wat ik dit jaar leverde. Het team keek naar andere coureurs, omdat het een zwaar jaar is. Maar je weet het nooit tot het voorbij is. Ik had vorig jaar op momenten hetzelfde kunnen denken. Dus je moet ingraven en het beste geven. En dat ga ik nog steeds doen.”

“Ik ga alles geven in de zeven races, zoals ik zei. Mijn best doen, ondanks dat ik hier niet blijf en ik geen kans heb om hier te blijven. Het is wat zonde. Ik weet niet wie er aan de media gelekt heeft, maar de media heeft haar wegen, ik weet het. Het verandert om eerlijk te zijn de uitkomst niet.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS