Formule 1

Formule 1: Williams en Martini slaan handen ineen "Fascinerend"

Uitgegeven door Johan Vis • 6 maart 2014 19:39

Twee legendarische namen uit de autosport slaan hun handen ineen: Williams en Martini. Beide merken hebben in de afgelopen decennia veel bereikt in de autosport en dat betaalt zich nu uit in een langdurige samenwerking in de Formule 1. Teambaas Frank Williams is ontzettend trots op het binnenhalen van deze sponsor en gaf aan dat het goed is voor de sport dat zo’n bekende kleurstelling terugkeert in de koningsklasse.


“Het wordt een fascinerend seizoen, zeker met de reglementswijzigingen die zoveel invloed zullen hebben op de bestaande grid”, verklaarde teambaas Frank Williams. “De afgelopen winter hebben we veel voor elkaar gekregen in positieve zin. Zo hebben we nieuwe coureurs binnengehaald, nieuw teampersoneel aangetrokken evenals veel nieuwe sponsoren voor 2014 vastgelegd. Met het binnenhalen van Martini hebben we een merk in handen dat gepassioneerd is door de autosport en het winnen van kampioenschappen. Dit is dan ook een enorme stap voorwaarts en ik kijk uit om de komende jaren met Martini samen te werken.”

“Tijdens het testen hebben we veel werk verzet, wat alleen maar benadrukt hoe hard iedereen werkt in de fabriek en bij onze collega’s van Mercedes. We hebben met Mercedes een erg sterke band opgebouwd en dat betaalt zich nu uit in sterke prestaties. We maken nu alles in orde voor Australië en kunnen niet wachten om het asfalt op te mogen.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS