Formule 1

Force India F1-baas Vijay Mallya: "Vier of vijf teams op hetzelfde niveau"

Uitgegeven door Robertjan Vos van Zalingen • 31 maart 2016 10:00

Force India F1 leek aan het einde van 2015 een serieuze bedreiging te vormen voor teams als Williams en Red Bull Racing. De nieuwe auto is echter niet bijster veel beter als de vorige, waardoor de Indiase renstal ietwat is teruggezakt. Toch is de renstal uit Silverstone een solide middenmoter. Bij Force India zijn ze daar voor dit moment tevreden mee, zeker als men kijkt naar hoe dicht het veld daar bij elkaar in de buurt zit. Teameigenaar Vijay Mallya vindt de gevechten in het middenveld wel opwindend. Het circuit van Bahrein ligt, net zoals in Barcelona, met de lange rechte stukken mogelijk beter voor de Mercedes-aangedreven bolides.


Vijay Mallya: "Na de wintertests hadden we al een goede indicatie van hetgeen we konden verwachten. Duidelijk is dat de grid competitiever en dichter op elkaar zit dan in het recente verleden. Vier of vijf teams zitten ongeveer op hetzelfde niveau, dat maakt het interessant in de kwalificatie en de race. Voor fans is dat alleen maar mooi, dat heeft de sport nodig. Melbourne liet zien dat het middenveld het meeste spektakel op de baan oplevert."

Ben jij ook zo’n grote Formule 1-fan? Wil jij de nieuwe F1-auto’s zien, horen brullen en voelen dreunen door je lijf en wil je Max Verstappen aanmoedigen? Kijk HIERONDER vrijblijvend voor alle informatie over alle mogelijkheden qua tickets/tribunekaarten/reizen naar de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps! TIP Let wel op de kaarten voor de GP van België zijn altijd snel uitverkocht

Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS