Formule 1

Fernando Alonso realistisch: "Drie teams zijn een beetje beter, maar..."

Uitgegeven door Michel van Eunen • 30 juli 2016 10:06

HOCKENHEIM - Fernando Alonso vierde deze week zijn 35ste verjaardag. De Spanjaard, die al sinds het seizoen van 2001 met het
Formule 1 circus meedraait, is dan inmiddels ook één van de gezichten van de sport geworden. In deze periode mocht hij in totaal 1802 WK punten bijschrijven, met onder andere 32 overwinningen.



“Het is fijn om je verjaardag te kunnen vieren met de mensen met wie je 200 dagen per jaar mee op pad bent. Nu moeten we ons weer op het weekend gaan focussen om onze snelheid te verbeteren. In de eerste vrije training waren we meteen competitief, beter dan in de tweede sessie waar we de aansluiting iets verloren. We zullen met de set-up waarschijnlijk weer een stapje terug moeten doen, om te kijken of we dan weer verder vooruit komen."

“Voor wat betreft het resultaat van de Grand Prix moeten we realistisch zijn. Er zijn drie teams een kleine beetje sneller dan de rest, maar daarachter is het een mooi gevecht! Als we onze directe concurrenten willen verslaan, moeten we alles voor elkaar hebben. Echter zullen onze marges hier kleiner zijn dan in Hongarije. Maar dat we hier punten kunnen halen, is zeker geen grootspraak”, aldus een realistische Alonso.

Informatie tickets en tribunekaarten bij de Formule 1 Grand Prix van Spa–Francorchamps!
Informatie Formule 1 Tickets voor de Grand Prix van Spa-Francorchamps

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS