Formule 1

Fernando Alonso: "Iemand doet zijn werk niet goed"

Uitgegeven door Daan Daniels • 3 mei 2017 13:39

Fernando Alonso heeft nogmaals toegegeven dat hij McLaren-Honda aan het einde van dit seizoen zou kunnen gaan verlaten. Alonso zei dit na de voor hem dramatische race in Rusland, waar zijn wagen al voor de start de geest gaf.

Fernando Alonso


Duidelijk boos probeerde Alonso de filosoof uit te hangen. Hij zei tegen de Spaanse zender Movistar: “Dit zijn dingen die gebeuren in de sport. Wat mij betreft, ik probeerde dit weekend zo snel mogelijk te rijden, het team te helpen en nu ga ik naar huis. Barcelona is de volgende halte, maar als ik daar kom en ik kan niet rijden, wat moet ik dan doen”, klaagde Alonso nog maar eens over de problemen bij McLaren. “Ik doe mijn werk, maar er is iemand die niet zijn werk doet.”
Alonso gaf zelfs aan dat hij zondag zo snel mogelijk Sotsji probeerde te verlaten. “Maar er waren geen vliegtuigen.” Alonso gaat binnenkort de Indy 500 rijden, maar zal de Formule 1 niet verlaten uit frustratie van zijn huidige situatie. “Formule 1 is mijn leven, ik hoop dat we de situatie snel kunnen verbeteren.” Over 2018: “Ik denk dat we in 2018 wel zullen zien wat er met ieder van ons gaat gebeuren.”

 

MEER NIEUWS...

Babe-box

Xtra

COLUMNS